fatto; ik heb gemaakt…

De persoon achter fatto ben ik, Brenda Baas. Al van jongs af aan ben ik bezig met het ontwerpen en vervaardigen van producten. Interieur, en alles wat daar bij hoort is mijn passie. Voor mij was het dan ook logisch om een opleiding in deze richting te volgen, Kunst & Design.

Ik hou van stoere, minimalistische producten die tijdloos zijn. Ik gebruik graag natuurlijke materialen, maar vind het ook leuk om te experimenteren met materialen die eigenlijk een ander doeleinde hebben. Alle producten zijn handgemaakt en worden slechts in kleine oplage gemaakt, zo blijven de producten uniek!

Daarnaast vind ik dat er veel wordt weggegooid aan materiaal, dus als ik materiaal of meubels krijg/zie die zijn afgedankt dan wil ik deze graag een tweede leven geven.

Voor fatto kan ik mijn creatieve ideeën omzetten in tastbare producten, een droom die uitkomt. In mijn atelier vind je een diversiteit aan producten, van kussens, lampen tot meubels. Is het net niet wat je wil, kan ik jouw wensen wellicht omzetten in het product waar je naar op zoek was. Belangrijk hierbij, vind ik wel de creativiteit en vrijheid die ik graag heb om een optimaal resultaat te creëren.